O nama

 

Car Care Center u Sarajevu je prvi licencirani centar za profesionalnu njegu eksterijera i enterijera vozila u Bosni i Hercegovini. Svi tretmani automobila koji se rade u Car Care Centru su bazirani na principu savremenih, temeljno ispitanih tehnologija.
Veliki dio proizvoda koje koristimo bazirani su na principima nano-tehnologije. Potpuno su ekološki prihvatljivi, i nemaju nikakav negativan utjecaj na okoliš.
Iako prvi centar ovog tipa u Bosni i Hercegovini, Centar je vrlo brzo postao centralno mjesto za njegu automobila. Licencirani stručnjaci u Car Care Centru spremni su odgovoriti svim izazovima u kontekstu posla koji rade.


CENTAR ZA NJEGU VOZILA

Car Care ima uspješan posao temeljen na lojalnoj bazi klijenata širom BiH.


Bazirali smo se i na kvalitetnu uslugu, maksimalno olakšavajući našim klijentima postupak narudžbe, samog tretmana, odlaska i dolaska do Centra. Uzimajući u obzir da se vozila u prosjeku zadržavaju dva-tri dana, ukoliko tretman nije samo pranje, klijentima nudimo i zamjenska vozila, te odvoz na željenu lokaciju. Za one koji dolazi izvan Sarajeva pomažemo u pronalasku smještaja, ili lakšeg pronalaska lokacije.
Fokus rada naših stručnjaka je na detaljima. Gdje inače prestaje rad na uređenju enterijera i eksterijera je za naše stručnjake tek pola posla. Svakom automobilu pristupamo sa maksimalnom ozbiljnošću, a kao potvrdu toga dajemo pismene garancije na sve naše tretmane.

Ostvarene licence

Drexler Car Coating

Savremene zaštite u autoindustriji - zaštite laka, plastika, guma, naplataka

Pear Waterless Car Wash

Pranje automobila bez vode na principu nanotehnologije – mobilna praona – dolazak na Vašu adresu

Licensed interior detailers

Licencirani stručnjaci za zaštitu, uređenje i čišćenje enterijera automobila

Licensed exterior detailer

Licencirani stručnjaci za lakiranje automobila, prepravke i popravke svih vrsta oštećenja na eksterijeru automobila

Naš potpis na Vašem ljubimcu dovoljna je referenca za kvalitetno održavano vozilo
-Detailed by Car Care Center Sarajevo


 
BOOK NOW